Daily Key Levels

203
grafikte naçizane kullandığım key level seviyelerini göstermeye çalıştım.

AMA

bana göre bunları kullanmanın en doğru ZAMANI paritenin bir trendde olması. range markette immediate rebalance olmuş fvg olmuş ifvg olmuş pek bir önemi yok. adı üzerinde range, bir aralıkta aşağı yukarı gidiyor demek. e hal böyle olunca key levelların içinde parite bir aşağı bir yukarı gidiyor yani. mantık

paritenin trendde olduğunu nasıl anlayacaz peki?

trend varsa anlarsınız zaten merak etmeyin.

AMA

naçizane ben ipda 20 bakıyorum. tabi bunun yanında grafiği yorumluyorum likidite aldı mı, açık likiditeler var mı, parite nereye gitmek istiyor olabilir vs.

hep bk püsür, tarrak kürek işler

ipda 20 bi fib atıp çeyreğin üzerinde/altında ise ipda 20'nin üstüne/altına gidiyoruz diyebilirim meselem. ama tabi ustam çok püsür tarrak falan dedik ya işte. her an her şey her harekete göre değişebilir. söz vermiyorum bakcez.

varsayalım bullish trend var. işlem yapacağım mum ile önceki 2-3 mum arasına bearish mum sıkışmış olsun istemem. o yüzden içlik de giyemem ben. hep rahatsız eder. benzer rahatsızlıklar. ikisi de aynı hissi veriyor bana.

bu yazı amy winehouse dinlerken yazıldı ve bu kafa bi kaç duble yudumlarken yapıldı.

hafta sonunuz kutlu olsun

bi fırt

sağlıcakla kalın...

면책사항

해당 정보와 게시물은 금융, 투자, 트레이딩 또는 기타 유형의 조언이나 권장 사항으로 간주되지 않으며, 트레이딩뷰에서 제공하거나 보증하는 것이 아닙니다. 자세한 내용은 이용 약관을 참조하세요.